Skip links

ETT NYTT VARSEL TIL DERE FORELDRE

Det er få (om noen) alpinanlegg som har så flotte offpist-forhold som oss på Eikerapen. Det setter vi stor pris på, og det gjorde iallfall mange av våre gjester i dag.
Så er det slik at vi har det meste av ansvaret når det gjelder den delen av anlegget som er preppet. Når gjestene tar turen ut offpist eller inn i skogen, har de det meste av ansvaret selv for egen kjøring. Men vi er særs opptatt av at alle skal ha en fin dag og komme seg vel hjem etterpå.
Vi har tidligere advart et par ganger knyttet til at de unge ikke må renne offpist alene. Skulle de være uheldig å skade seg ute i skogen, kan vi slite med å finne de.
Men vi må legge til en sak. Og det er at selv om de er flere i følge, må de utvise litt fornuft på slutten av dagen. Vi gleder oss over at barna og ungdommene koser seg på Eikerapen. Men i dag kom vi over et følge på 4 skiglade barn som var blant de siste som tok trekket opp før stengetid. Og tok omtrent den lengste løssnø-turen ned som det er mulig å oppdrive på Eikerapen. Vi fulgte de med argusøyne fra bratthenget. Og det gikk kast i kast nedover den råeste løssnø-traseen. Men hadde en av disse vært uheldig, ville vi slitt med å få de ned i sanitetsbua eller til en ventende ambulanse før mørket hadde dukket opp. Så be ungene ta det litt roligere på de siste turene og gjerne følge preppet trase på slutten av dagen, så kommer alle seg vel hjem fra Eikerapen.
NB ; Personene på bildet er ikke fra dagens hendelse – bildet er faktisk fra 2008.
offpist barn 2008-kopi