Skip links

Det skjer mye i Eikerapen

Det nærmer seg vintersesong, noe alle som er engasjert rundt alpinsenteret gleder seg til. På Gjestegarden og på Rabbenstova ligger de heller ikke på latsiden. Store arrangementer er planlagt begge steder i nærmeste fremtid.

Først ute er Eikerapen Gjestegard som 27.oktober inviterer til jubileums show. Denne kvelden vil du kunne oppleve live fra scenen Gunnar Andersen, en av Norges mest populære live artister. Gunnar Andersen er kanskje mest kjent for sin tid i Busserulls, Haugesunds bandet som turnerte landet rundt med kjente sanger og et show ispedd folkelig humor. Vi spår at det blir stor allsangfaktor denne kvelden på Gjestegarden . Samme kvelden kan du også innta dansegulvet da et av indre Agders mest populære band, little Country band, spiller opp til dans.

Alt helgen etter , den 3.november, skjer det på Rabbenstova. Vertene Michael og Cornelia Koller inviterer for første gang på Rabbenstova til Oktoberfest. Det legges opp til stor stemning med dans og underholdning og menyen denne kvelden vil selvsagt være preget av at det er oktoberfest etter tysk standard. Med seg denne kvelden har paret fått GT duo band fra Arendal. Bandet som ble veldig populære under treskifestivalen i Eikerapen sist sesong.

Både Gjestegarden og Rabbenstova melder om stor interesse for sine arrangementer, så om du tenker deg å være med så lønner det seg å være rask med påmeldingen.