«

okt 10

DET NÆRMER SEG SESONGSTART

Det nærmer seg sesongstart i alpinbakkene.  I dag melder meterologene om snø ned til 500 meter, som betyr lavere enn høyeste punkt på Eikerapen.

Og når vi om ikke lenge trykker på knappen og ønsker velkommen til Eikerapen, vil du oppleve en bakke som har gjennomgått store forandringer.  Sist sesong åpnet vi den nye barnebakken med nytt barnetrekk, som ble en stor suksess. Og denne sesongen kommer det flere nyheter.

Først og fremst er trekktraseen kraftig forbedret.  De bratteste delene er nå planert slik at spesielt barna får en helt annen tur til toppen.  Det er fylt ut med store mengder sten, slik at de bratteste partiene er borte vekk.

Ved siden av trekktraseen i bratthenget er bakken i øverste del sprengt ned 6 meter, som medfører at vi i ca 50 meters bredde like ved siden av trekket kan by på en helt ny nedfart.  Og clouet er at den før kunne åpnes etter kun et par dages snøproduksjon.

Og den foreløpig siste nyheten er at det sprenges en ny langrennstrase direkte fra bakken og opp i langrennsløypene.  Ettersom mye av dette arbeidet er helt i innspurten må dere vente noen dager på oppdaterte fotos av nyhetene.  Men vi kommer plutselig tilbake med bilder av årets spennende nyheter.