Skip links

Blir det treskifestival i Eikerapen i 2019? Selvsagt gjør det det.

De som var heldige å få delta på Eikerapen treskifestival 2018 kommer aldri til å glemme det. Over 100 deltakere hadde funnet frem gammelt skiutstyr og god gammel bekledning til dette arrangementet og dermed ble det en suksess i kjent Eikerapen stil. Ryktet vil ha det til at det ikke var en bruktbutikk mellom Oslo og Stavanger som hadde igjen gammelt skiutstyr på lager.

Nå er arrangementskomiteen klar med planene for neste års utgave av treskifestivalen. Datoen er satt og det er alt åpnet for påmelding. Komiteen har satt ett tak på 200 deltakere så det kan nok lønne seg å være tidlig ute med påmeldingen om du ønsker sikker plass.

Som i fjor blir det innlagte konkurranser, det blir selvsagt diverse premieringer og after treski med dans på Rabbenstova ut i de små timer.

Presis klokka 12:00 9.mars 2019 går starten for neste treskifestival. Det ryktes at noen allerede er i gang med opptreningen, mens andre fortsatt sliter med kramper etter siste festivalen. Festivalsjef , Rune Aasheim, skal ha blitt gjenkjent på Swix museet på Lillehammer der han var på utkikk etter gode smøretips. Påmeldingsskjema finner du ved å klikke her. Der finner du også programmet for 2019.

Vi har også dristet oss til å låne noen av bildene fra 2018 festivalen fra festivalens egen Facebookside.